Här är det verkligen fritt fram att spåna vidare på vad man kan fylla pajerna med men äggstanningen med gräddfil och ost tycker jag definitivt ska vara med
Eftersom två av vännerna äter enligt LCHF så försökte jag för ett tag sedan mig på att för första gången baka med sukrin, och det blev jättegoda blåbärsmuffins
Måndagens lunch testade jag en ny variant av pannkakor, skulle inte kalla de proteinpannkakor för det är inget proteinpulver och är inte heller bananpannkakor
Stek i smör på svag värme tills löken blir mjuk. pajskalet och häll på äggstanningen. Grädda pajen i ugnen tills fyllningen har stelnat, 2035 minuter i 175° Pajdeg
Pajdeg. Tidigare har vi nämligen haft en tendens att snöa in på potatissallad och serverat det i alla möjliga och omöjliga varianter på grilltallrikarna, men nu har alltså den vinden vänt och nya tillbehör ser sommarens ljus
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.