Lövbiff kan vara ganska torrt och tråkigt, men med en härlig marinad som får dra i sig riktigt länge blir lövbiff, uppträdd på spett, en höjdare på buffébordet
Dessa chokladrutor blir otroligt saftiga och luftiga med en krämig glasyr på färskost och choklad. Bred frostingen på den avsvalnade kakan och strö över kokos
Under veckan på Kreta har jag i stort sett ätit GrekSallad varje dag, den kan inte bli bättre med färska smakrika grönsakerna, den milda rödlöken och sedan den helt fantastiskt goda olivoljan ringlande på
Go`söndagskväll på er. Det var min fina vän M som bjöd in mig och andra vännen J på en smarrig tjejmiddag med jättegott alkoholfritt bubbel och lika alkoholfritt, men ack så gott rosévin smarrigt värre
Strö på finhackad persilja eller basilika och servera med sallad, köttbullar eller korv. Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.