Mixa ihop alla ingredienser med hjälp av en stavmixer eller matberedare. Om du vill göra ett snyggt upplägg kan du skära av toppen på en paprika, skära bort kärnhuset och fylla paprikan med dippen
Tänkte dela med mig av receptet, kan dock varna er med att det är beroendeframkallande gott. Jag älskar min version av guacamole, eller det är nog mer avokadodipp då jag inte har så många ingredienser i den
Jag doppade morotsstavar i guacemolen medan Henrik hade guacemolen på baguetten. Till soppan skulle man göra en liten dipp-bräda med en hög guacemole och lite grönsaksstavar
Ingredienser Portioner. 4 Ris 4 port ris Champinjonsås 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 250 g champinjoner 1 msk smör eller margarin 3 dl mjölk 2 tsk majsstärkelse 1 msk kinesisk soja salt och peppar 1/2 kruka persilja Morot 2 morötter Schnitzel 600 g skinkschnitzel 1 msk olja salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Ingredienser Portioner. 4 4 port ris Kyckling 12 kycklingben 1 msk olja salt och peppar Champinjonsås 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 250 g champinjoner 1 msk smör eller margarin 2 1/2 dl matlagningsgrädde 1/2 dl mjölk 2 tsk dijonsenap 1/2 kruka persilja 2 morötter Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Mosa avokadon med en gaffel och blanda med grädden. Smaka av med salt och peppar. Knaperstek baconet och servera tillsammans med nygräddade våfflor och dippen
Testa om oljan är tillräckligt varm med en lökbit. Se till att ha ett lock att lägga över oljan om den skulle fatta eld (försök EJ släcka olja med vatten - då exploderar den)
Lägg nu upp allt på varma tallrikar, börja medmorotsstavarna, fiskbiten, det delade ägget både på tvären och längden uppe på fisken och fördela sedan såsen över skapelsen och dekorera med persiljekvistar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.