Stek biffarna på medelvärme i en blandning av smör och rapsolja. Servera med creme fraiche eller grekisk yoghurt (naturell eller smaksatt med det du gillar) och en fräsch sallad
Mixa kikärtor (avrunna) tillsammans med soltorkade tomater. Så vi brukar ha en ståendes i kylskåpet och så är det bara att ta fram den när man är sugen på lite hemmagjord hummus
Fyll den medhummus, fetaost, avokado och rödlök. n och ser film just nu, medans jag smygbloggar. det enda som är bra med den månaden, är att den är kort
Kikärtor är en av mina favoriter och jag använder dem gärna i sallad, använder dem till pizzabotten, pajdeg eller mixar dem till biffar med lite annat gott innehåll (ägg, kryddor och annan smaksättning)
I veckan gjorde jag Morotsbiffarmed smak av jordnötssmör som verkligen passade alla. Till biffarna ochoch kikärtsgrytan åt vi ris och yoghurt blandat med limejuice samt lite grönsaker och rostad kokos
Tänker försöka få med mig mer grönsaker från landet när jag ändå är där och hälsar på. Passar okej till matlådor, men en får inte glömma att ta med sig någon typ av sås för det blir lite torrt annars
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.