rabarbern på längden om det behövs. Lägg bitarna på en bakplåtspappersklädd plåt. Tio minuter efter gräddningen kan man strö över lite florsocker och sedan är det bara att mumsa på
) Men jag lever, jag lovar, det har bara varit så galet mycket, både på jobbet och hemma. )Förrätten blev gratinerad getost och färska fikon på en frasig smördegsbotten
Pizza kan man ju göra på många, många olika sätt - med olika typer av bottnar. Tunn botten, tjock botten typ pan pizza, med egen pizzadeg, färdigköpt pizzadeg, på tortillabröd, på tunnbröd, på hönökaka eller som här, på formfranska
Mango mousse stubbe med blåbär och passionfrukt coulis på genoisekokos botten. Häll lite mousse i formen och lägg på passionsfrukt rörPå med lite mer mousse och lägg på blåbärs coulisSen häll på resten av moussen och lägg på kakanStäll i frysen några timmarTa mousse kaka från frysen och häll på spegeln( OBS
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Hjortgryta på ytterlårHjortgryta. Skär köttet i lämpliga bitar och stek dem på hög värme runt om. Hittade en bit hjortkött långt in i frysen och det passar väl bra så här i höstrusket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.