blanda alla torra ingredienser i en bunke och vänd ner det i äggsmeten tillsammans med smöret. En perfekt blandning mellan chokladbrownie och knäckig kokoskaka
Vänd ner det i smeten växelvis med grädden. Rör ner chokladen. 175 g finhackad vit choklad. 5 dl grädde 75 g finhackad vit choklad 2 msk apelsinsaft till bottnarna 2 msk limesaft till bottnarna Kokoslikörkräm 3. 1Tryck ut degen i en springform, ca 22 cm i diameter, klädd med bakplåtspapper. 1Dela kakan i 2 bottnar med en brödkniv
Arbeta sedan in den hackade chokladen och jördnötterna med händerna. Sätt på ugnen till 180 grader och täck en plåt med bakplåts papper. Forma små eller stora bollar, beroende på hur stora du vill att dina cookies ska vara, utav degen med hjälp av en sked och lägg dem på bakplåts pappret, platta till dem lite så att de blir ungefär 2 cm höga. In i ugnen i ca 10-12 minuter, bli inte lurade av att de känns lite för mjuka, låt de kallna i 5-10 minuter så kommer de bli lagomt hårda. 250 g mjölkchoklad
En läcker choklad- och kokoskaka som bakas med traditionella ingredienser – men som ändå inte innehåller så stor mängd strösocker, vetemjöl, smör eller mjölk – vilket gör den lite mindre ohälsosam
Dessa chokladkakor är härligt mjuka och fyllda med vit choklad. Vänd ner de torra ingredienserna och den hackade chokladen och forma till en deg (jag hjälpte till med handen)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.