Hacka den mörka chokladen grovt och smält den i ett vattenbad (i en skål över kokande vatten). Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt
Här bjuder jag på en god kaka som är enkelt ochgoda att röra i hop och att snabbt grädda i ugnen. Hacka mandlarna och den mörka chokladen till småbitar med en kniv
Kan serveras med vispgrädde eller vaniljsås, men är god utan också. Fika måste man och igår svängde jag kvickt och lätt ihop en hallon ochchokladpaj som blev väldigt uppskattad av killarna, det sa bara slurp sen var det bara några smulor kvar
Doppa grönkålschipsen i chokladenoch vänd sedan i nöt- och chiliblandningen. Smält chokladen. En munsbit av dessa grönkålschips och smaklökarna har en spännande resa framför sig
En läcker choklad- och kokoskaka som bakas med traditionella ingredienser – men som ändå inte innehåller så stor mängd strösocker, vetemjöl, smör eller mjölk – vilket gör den lite mindre ohälsosam
Gissar att ni liksom jag håller på att fixa och dona för full tills dopparadań, med Uppesittar-tv i bakrunden lägger jag nu sista handen på julgodis-och kakbaket
Den pajen blev god, speciellt smuldelen. Blanda med chokladoch likör och fördela i pajformen. Nu gjorde jag i alla fall slag i saken och gjorde denna efterrätt på trerättersmiddagen
Det blev en gammal goding som jag hittade på en annan blogg jag läste för en herrans massa år sedan. Och vill ni veta vad som mer är härligt, jo min spis är just nu i händerna på reparatören
Den är krämig ochgodoch dessutom riktigt nyttig. Kakao ochchoklad är bland det mest antioxidantrika som går att uppbringa, innehåller massvis med nyttigheter och har en massa hälsoeffekter
Efter gårdagens galna tempo är jag helt slut och dessutom är det världens häckaväder ute, så jag planerar att ligga på soffan, kika på någon serie varvat med fotokurs och trycka i mig den lilla biten som finns kvar av den gudomligt goda bankakan jag bakade för någon dag sedan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.