Paleo - hemmagjord glassutan socker och mejerier. Att äta "vanlig" glass ingår ju inte i paleokosten då det innehåller socker och mjölk (oftast) och en massa annat
Glassen görs med hjälp av grädde och kondenserad mjölk och valfri smaksättning. Jag valde att klä min avlånga form med plastfolie med du kan hälla ner smeten direkt om du vill
Servera med blandad sallad. Skär kasslern i tärningar och strimla purjolöken under tiden. Blanda grädde, crème fraiche, chilisås och mango chutney i en skål
Till denna fantastiskt goda glassmed smak av kola och choklad kan man även baka sin egen strut. Lägg allt i en större plastlåda med lock och ställ in i frysen
Jag tycker det är gott att dricka bara som det är, men om man vill kan man söta med lite honung. Det gav ingen smak utan det var mest för att få en lite grönare färg på glassen
Servera med blandad sallad. Skär kasslern i tärningar och strimla purjolöken under tiden. Blanda grädde, crème fraiche, chilisås och mango chutney i en skål
Havreflarnen blev stora, härligt knäckiga i kanterna och lite mjuksega i mitten. En sak som jag kommer ihåg att min mamma brukade göra är havreflarn och igår när vi skulle äta lite glass kom jag på den briljanta idén att det antagligen skulle passa utmärkt med ett nybakat havreflarn till
Nästa dag såg kvarlevorna efter mitt sorgliga nederlag misstänkt mycket ut som glass. Jag hade gjort en fyllning med lemon curd och ricotta som jag föreställde mig skulle passa alldeles förträffligt i några karlsbaderknyten
Jag blev serverad glass smaksatt med brynt smör av Nicklas på en grym middag för ett år sedan, och det har inspirerat mig till den här goda och enkla desserten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.