Ugnsrostad broccolimos med fyllda biffar med ädelost. Knäck 2 st ägg och blanda med färsen, blanda i lökmixen och krydda med salt, kryddpeppar och vitpeppar
Smaka av med salt och eventuellt lök. Gött mos. Det är det verkligen. Och så enkelt att göra. Har du frysta broccolibuketter, lite smör, salt och någon typ av grädde hemma så har du snart ett tillbehör som passar till allt
Hej på er. Igår kväll lagade jag ett riktigt gott broccolimos och det var så ljuvligt. Jag tycker att det smakar mycket bättre än vanligt mos, jag skulle kunna leva på det
Tänkte att jag skulle dela med mig av receptet till er så ni kan testa. Jag åt broccolimos igår tillsammans med lax men det funkar till vilken maträtt man vill
Vi tog med oss många fina semesterminnen därifrån och även nya inspirerande recept. Moset är ett utmärkt tillbehör till kött, fågel eller fisk och kan varieras med egna smaksättningar
Mixa med fetaosten och grädden, smaka av med salt och peppar och chili. Använder gärna färsk broccoli men att ha både broccoli och blomkål i frysen som reserv är inte dumt…Broccolimos med fetaost 2 pers4 dl frysta broccolibuketter150 gram fetaost½ dl vispgrädde1 dl riven valfri ostSalt, peppar, chili exploisonsKoka den frysta broccolin och låt den rinna av. Använder gärna färsk broccoli men att ha både broccoli och blomkål i frysen som reserv är inte dumt…Broccolimos med fetaost 2 pers
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.