Gött mos. Det är det verkligen. Och så enkelt att göra. Har du frysta broccolibuketter, lite smör, salt och någon typ av grädde hemma så har du snart ett tillbehör som passar till allt
1. Broccolimos. Koka broccoli och ärtor i ca 5 min. Sila av vattnet och lägg grönsakerna i en matberedare. Mixa samman med grönsaksbuljong, smör, riven ost och 1,5 msk citronsaft till ett slätt mos
Jag äter broccoli dagligen, ofta två gånger om dagen. Om jag tröttnar, nej inte direkt. Jag kanske är lite tråkig men jag tycker det är ganska enkelt att äta i princip likadant varje dag, enkelt att göra matlådor och slippa lägga tid och energi att på at fundera ut vad man ska äta och hur man ska få tid att laga maten
1. Broccolimos. Koka broccoli och ärtor i ca 5 min. Sila av vattnet och lägg grönsakerna i en matberedare. Mixa samman med grönsaksbuljong, smör, riven ost och citronsaft till ett slätt mos
Under semestern vistades vi några underbara dagar i vår vackra huvudstad. Vi tog med oss många fina semesterminnen därifrån och även nya inspirerande recept
Snabbmat som gör gott för knopp och kropp. Processat kött är inte det bästa alternativet men någon gång då och då, när tiden är knapp så är detta bättre än Mc Donalds och de vanliga snabbmatrestaurangerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.