För att undvika risken att tjata ut höstens stadiga epitet på mat - mustig - så bjuder jag här på en MUMSTIG och rustik gryta som kokas ihop med salsiccia, nötfärs, champinjoner, rödvin, rödlök, chili, vitlök, tomatpuré och rosmarin i ugnen
Aubergine som bakas i ugnen blir otroligt mjuk och härlig - det krävs en del olja och salt för att sätta smak på den, men i övrigt sköter den sig själv
Men jag tror jag hoppar över förvällning och torkning och gör som jag gjort hela tidenmen för dig som kanske ändå vill testa så är det en del råd och tips nedanför
Eller till och med en ny tjänst, med enabenet i den administrativa världenochden andre i det kliniska medicinska, hur kul som helst och hur glad som helst är jag
Arbeta in riven ost och hackade valnötter. Blanda samman pizzamixenenligt anvisningarna på paketet. Halvera baconskivorna på längdenoch lägg dem ovanpå degstrimlorna
Tillsätt buljongenoch låt det koka sakta en stund. Garnera eventuellt innan serveringen med lite finhackad paprika, några dillkvistar eller något annat som du tycker passar
Häll ner korvköttet i grytan samtidigt som du också har i fänkålenoch chilin. Under tiden tar du ut korvköttet ur skinnenoch delar det i mindre bitar – kladdigt och ganska kul
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.