Med pasta ochen driva riven parmesan så smakade detta minst sagt jäkligt gott. För att undvika risken att tjata ut höstens stadiga epitet på mat - mustig - så bjuder jag här på en MUMSTIG och rustik gryta som kokas ihop med salsiccia, nötfärs, champinjoner, rödvin, rödlök, chili, vitlök, tomatpuré och rosmarin i ugnen
Och vad du väljer att toppa denmed - det är ju helt och hållet upp till dig (eller dina smaklökar). Toppa sedan auberginenmed sådant du tycker är gott, eller det du behöver blir av med i kylen
baconinlindad kyckling, bak och inspirationsblogg, bak och matblogg, bakblogg, fräsch potatissallad, grillad kyckling med bacon, grillat, grillat är gott, grillmat, matblogg, middagstips, potatissallad, potatissallad medmozzarellaoch tomat, sommarmat, systrarna m, systrarnam, tomat och mozarellapotatissallad
För vegetariskt, ta bort korv och bacon och ersätt medannat alternativ. i en risotto eller att blanda kokt pasta med utan något annat än lite (eller mycket) parmesan
Då måste du bara prova min gröt med quinoa ochenmassagott. Kombinationen av det salta pumpasmöret, färsk mynta och lite lönnsirap är nästan oslagbar tillsammans med quinoa
Det blev såklart en väldans massaannat om svamp när jag letade efter hur jag skulle kunna göra medsvampen jag plockar än att bara steka den i smör och kryddor och sedan frysa in
Eller till ochmeden ny tjänst, medenabenet i den administrativa världenochden andre i det kliniska medicinska, hur kul som helst och hur glad som helst är jag
Lägg dem medskarven ner i en ugnsform. Pyttsa på lite basilika, peppar och salt på var ochen. Fick en vansinningt god kycklingrätt hos min vän som jag har längtat efter sedan vi var där
Det är ju så himla gottoch så smidigt att ha på lut i frysen. Jag smaksatte också fyllningenmed vitlök och lite basilika, det gick hem hos alla här hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.