Jättegod och matig soppa med mycket smak. 6 pers1 msk smör1 gul lök1 vitlök solo2 msk tomatpuré1 förp krossade tomater12 dl vatten1 hönsbuljongtärning2 lagerblad1 tsk basilika1 tsk oregano1 tsk timjansalt, peppar1 liten palsternacka2 morötter2 potatisar1 purjolök2 dl ärtor400 g köttfärs4 dl spaghettiLåt hackad lök och vitlök svettas lite i smöret och rör ner tomatpurén
Torka av köttet och bulta ut det med knuten hand. Salta och peppra. Panering. Vänd skivorna först i mjöl och sedan i blandning av uppvispat ägg och riven parmesanost
Vispa ihop ägg och parmesanosten. Torka schnitzlarna med lite. papper. Krydda med lite salt och peppar. Vänd dem i vetemjöl och klappa av överflödigt mjöl
Till lunch idag blir det en Minestrone som i norra Italien. Efter en vecka i Turkiet med restaurangmat känns det skönt att ställa sig i köket och laga lite rustik vardagsmat
Supergod och mättande glutenfri veganmiddag. Massor av nyttigheter i samma soppa. Det här receptet ingår i det nya onlineprogrammet 21 dagar ren och läkande mat som sätter igång på söndag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.