Det är ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi. Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag
I förra veckan lyckades jag övertala min man att återskapa denna fantastiska pastarätt från i våras. Ni får helt enkelt ta och pröva själva Min mans mat
Blanda allt i en tiolitershink, täck med plastfolie som du gör små hål i eller ett löst liggande lock över – och låt brygden stå i lugn och ro i rumstemperatur, minst tre veckor, gärna sex veckor
Blandaäggvitorna och sockret i en rostfri skål och vispakraftigt över vattenbad. Vispa även färskostenför sig, blandai smör och vispatill det blir homogen
Blanda sedan i mjölken och vaniljpulvret. Det kan vara liteklurigtatt få tillfrostingen så att man får med alla färger i den när man spritsar, men jag har ett litet knep som jag tänkte dela med mig av
Blandaförsiktigt ner potatiseni den varma såsen och servera. Det är så enkelt att det kan tänkas attvialdrig mera kommer att köpa hem varmrökt lax från affären, ja så vidaviinte ska bjuda hem hela Petters följe på varmrökt lax, då måste vi nog först investerai ett helt rökeri
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.