Låt grytan puttra i ytterligare ca 10 minuter eller tills kycklingen är genomstekt. 1 kyckling eller 3-4 kycklingfiléer. 1 vitlöksklyfta. 11/2 dl hönsbuljong. 1 msk fransk senap. 1 röd paprika. 1 msk soja
Ingredienser 400 g fläskfilé 1 st gul lök 1 st vitlöksklyfta 6 st champinjoner 1 st röd paprika 0. 5 tsk Curry 1 tsk paprikapulver 3 dl Vatten 1. 5 msk kalvfond 1 msk soja 1 msk balsamvinäger 0
100 g rumsvarmt smör. 1 dl strösocker. 1/2 dl råsocker. 1 tsk fiberhusk. 1/2 g saffran (1 kuvert). 1 msk kokande vatten. 1/2 msk vaniljsocker. 75 g mandel (ca 1 dl). 3 1/2 dl glutenfri mjölmix, tex Semper fin mix. 1. Låt stå i 10 minuter. Grädda i 175 grader i ca 25 minuter. Ta ut plåten och sänk värmen till 100 grader. 100 g rumsvarmt smör. 1 dl strösocker. 1/2 dl råsocker. 1 tsk fiberhusk. 1/2 g saffran (1 kuvert). 1 msk kokande vatten
1 glas rödbetsjuice. 1 apelsin. Har man ingen juicer kan man riva, pressa och mixa med stavmixer med då blir det genast lite meckigare… 1 glas rödbetsjuice. 1 apelsin
Ett tips är att steka biffarna så dom får en fin och gyllene yta och sen låta dom gå klart i ugnen (125 grader) Biffarna är klara när dom släpper i från sig vätska, då blir dom saftiga och fina (svårt att säga exakt tid). 1 dl grädde. 1 dl ströbröd. 1 tsk svartpeppar. 1 tsk flingsalt. 1½-2 msk torkad basilika. 1 kruka färsk basilika. 1 dl soltorkade cocktailtomater i olja (finhackade). 1 dl mozzarella (riven). 1 dl fetaosttärningar i olja
1 dl socker. 1 dl vetemjöl. Sätt ugnen på 200 grader. Skala och dela äpplen i klyftor. Ta bort kärnorna och lägg äppelklyftorna i vatten under tiden, så de inte mörknar
Det brukar gå ca 1 glas/lager. Blanda leverpastejen med grädde, finhackad smörgåsgurka samt spad och bred ut det på lager 1. 1½ -2 st jättefranska (pågens). 1½ burk leverpastej (200 g). 1 dl finhackad smörgåsgurka. 1 dl grädde. ½-1 st röd paprika. 1 burk mandarinklyftor
1 lime. 1 knippe gräslök. 1 knippe Kinesisk gräslök (kan uteslutas). Häll crème fraiche i en bunke. Tvätta limen noga och riv sedan skalet från limen över
Den här godingen var med in min tillbakablick i 2012. 1 dl kakao. 1 tsk vaniljsocker. 1 tsk bakpulver. 100 g mörk choklad. Grädda i 175 gr i nedre delen av ugnen i 35 min. 1 dl kakao. 1 tsk vaniljsocker. 1 tsk bakpulver. 100 g mörk choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.