Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag. Det är ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi
För er som blir sugna kommer receptet här. Det här behöver du. Arbeta degen i maskin eller för hand minst 10-15 minuter. Cirka 30 minuter. Låt jäsa på bakplåtspappersklädd plåt ca 30 min. Grädda i 200 grader ca 12-18 min, tills frallorna fått fin färg. 30 minuter. 12-18 min
Enklast är godast om sagt… Den här bönsalladen kan jag äta med sked direkt ur skålen. Det är inga revolutionerande nya smakkombinationer direkt och jag förstår att man kanske inte blir inspirerad att direkt sätta igång och göra en sallad av bönor, tomat, olivolja och lök… men prova
· Vispa ihop ägg, socker, saffran och rivet apelsinskal några minuter med handvisp. Kokostopparna ärbakvärldens Dr Jekyll and Mr Hyde – antingen den torraste och tristaste kaka man kan tänka sig, eller en ljuvligt saftig delikatess
Körde exakt likadant på studenten som jag gjorde till min födelsedag. Ja, det är faktiskt sant. För den är så himla jäkla perfekt att den är riktigt jäkla svår att slå
Nu när det börjar närma sig hösten så är det grytor som gäller, i alla fall hos oss. Blandar i lite som jag tycker är gott, det skall nog bli bra hoppas jag
Jag är inte någon löpare direkt och hade det inte varit för min väninna Jessica lurat med mig på tjejmilen nu två år i rad, så hade jag aldrig sprungit så här långt
Färsk lax är aldrig fel och häromdagen gjorde jag denna rätt. jag hade köpt en bit färsk lax som jag lade med skinnsidan uppåt för att kunna fjälla av den helt och hållet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.