-) Jag blev så sugen på porterstek när en kollega pratade om det för någon dag sedan. För visst är man det när man tillagar en stek med diverse tillbehör
Det kan vara viktväktarna, viktklubb, nutrilett eller soppor, men sen kommer vi till det kluriga, kan du leva på fettsnålmat som aldrig är riktigt god, eller kan du leva på nutrilett, eller soppor hela livet
Jag har bakat dessa för länge sedan. Kupa händerna runt frallorna och snurra dom i handflatorna mot underlaget så du spänner degens ovansida något och får släta ytor
Hetta upp vispgrädde och honung. Svisch sa det, för varken jag eller Mr C kunde motstå den här godsaken, det räckte liksom inte bara med en bit, nope här moffade vi i oss både till eftermiddagsfikat och sen efter middagen också, häpp
Jag har längtat efter nässlor hela året – o nuär de äntligen här. Nässlor är så otroooooligt näringsrikt, så jag tycker absolut du ska ut och plocka på dig på en gång
Under vintern har det blivit mycket soppa som serverats, men det känner vi inte alls för vid denna tiden på året, även om det inte riktigt känns som någon högsommar än (just som jag skriver detta så börjar det falla droppar av modell XL utanför fönstret
Blandar i lite som jag tycker är gott, det skall nog bli bra hoppas jag. Idag blir det gryta på kycklingfilé och så skall jag testa kyclingbacon, L blev lite fundersam men vi får se vad det smakar
Jag brukar gratinera krabban – då kan man blanda det bruna smöret med vitt kött och rom. Nunär hummerfisket dragit igång brukar det också bli gott om krabbor eftersom de gärna kryper in i hummertinorna för att kalasa på betet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.