Vi vuxna tyckte också att den var god, även om vi i vanliga fall gillar mat med lite mer sting i. Servera kycklingen tillsammans med kokt ris och lite goda grönsaker
Smaka av med lime, salt och vitpeppar. Skär eller bryt blomkålshuvudet i mindre bitar. Hacka purjolöken. Fräs blomkål och purjolök i smöret i några minuter
Häll dem i en kastrull och fyll med vattnet och saltet. Låt koka tillsammans med buljongtärningen. Servera med bröd, en klick Turkisk avrunnen youghurt och lite persilja, färsk eller torkad
Mina vänner, just hemkokt äppelmos är inte en smaksättning som bidrar med färg till en glassmet, så ni får tro mig - det smakade äpple, även fast skenet bedrar
med lite av fyllningen och strössel. Vispa Milda mat- och bakmargarin och farinsocker poröst. Sätt ugnen på 175 grader och förbered två plåtar med bakplåtspapper. 125 g Milda mat- och bakmargarin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.