Detta är en mycket behaglig soppa där purjolöken och paprikan bryter mildheten. Jag valde dock att ta tortillini med kyckling och bacon smak istället för ricotta och spenat som var med i ursprungsreceptet
Detta är en mycket behaglig soppa där purjolöken och paprikan bryter mildheten. Regnet bara öser ner idag och vad passar då bättre än med en god värmande soppa
Toppa med resten av korven, tomater, citronskal och riven mozzarella. 1 liter Kelda® Mild tomatsoppa. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 liter Kelda® Mild tomatsoppa 150 g körsbärstomater 200 g salsiccia, ca 2 stycken 1 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja oliv rivet skal av ½ citroner 1 dl Arla® Familjefavoriter riven ost mozzarella
Inser att jag aldrig lagt ut recepetet på en av mina absoluta favoriträtter här på bloggen vilket är lite av en skandal med tanke på hur många gånger jag gjort den
Idag fortsätter jag på temat enkelt, billigt och gott med denna krämiga tomatsoppa med pasta. Soppa är riktig höjdarmat att laga om man vill göra över med rester och små slattar av allt möjligt som finns i kyl och frys
Stek lök, vitlök, rotselleri, palsternacka, timjan och chili i olja på medelvärme i några minuter tills det blir glansigt och luktar gott men utan att det tar färg
Det är gott och passar som lunch och även kvällsmat, gärna med något slags bröd till. Späckad med vitaminer och antioxidanter är den också så i dessa förkylningstider kan man väl säga att det råder högsäsong för soppor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.