Mexikanska ­albondigas  i soppa
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st gul lök
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 200 g morötter
  • 1 st gul paprika
  • 1 burk krossade tomater
  • 1 tsk torkad oregano
  • 2 tsk spiskummin
  • 1 tsk korianderfrön
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk chipotlepasta
  • 1.2 l kycklingfond
  • 0.5 st lime
  • 500 g blandfärs
  • 0.5 dl ris
  • 0.5 st gul lök
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 0.5 st jalapeno
  • 0.5 kruka färsk mynta
  • 0.5 kruka färsk koriander
  • 2 st salladslökar
  • 2 tsk spiskummin
  • 2 tsk rökt paprikapulver
  • salt och peppar
  • 2 st salladslök
  • färsk koriander
  • gräddfil

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.