salt. Salta lätt och rör runt. salt. Gambas al Ajillo 6 tapasportioner. 300 g skalade större råa räkor (dock inte gigantiska). 300 g skalade större råa räkor (dock inte gigantiska)
50 Min. Yield. 18. Servings. 9. Cook Time. Grillad entrecote på baguette med avokado, citrondressing, majonnäs. 4. Friterad kyckling (KFC-style) med ranchdressing och asiatisk sötsyrlig
Skala och skiva vitlöksklyftorna tunnt. Salta. salt. 200 g stora skalade råa räkor. Värm oljan i en ugnssäker serveringsform på spisen eller i ugnen på hög värme
Salt. Salta. Salt. 1 ask, 250 g, cocktailtomater. 150–200 g riven gratäng- eller pizzaost. Sätt ugnen på 225 grader. Sätt formen i nedre delen av ugnen cirka 5 minuter. Fördela över såsen och gratinera i nedre delen av ugnen cirka 15 minuter. 1 ask, 250 g, cocktailtomater. 150–200 g riven gratäng- eller pizzaost
Gambas al ajillo – min revansch. Personligen, fortfarande fast i tanken att bara gå i dvala, arbeta av veckan och fira semester på fredag, var jag först tveksam
Receptet är hämtat ur "A Tavola - till bords på italienska" av EvaldNalin. Olivolja är aldrig fel och här fick jag chans att använda olivoljan jag köpt direkt på en gård på Rhodos
Salt. Skala och skiva vitlöken. Salta. Gambas al ajillo (räkor i vitlök) 4 portioner. 200 g större räkor som är råa, skalade. 5. Sätt in skålarna i ugnen på 225 grader i ca 10 minuter. 225 grader
Skala och hacka lök och vitlök. Skala moroten och skär i små tärningar och strimla sellerin. Bryn all köttfärs och fläsk i en stekpanna i omgångar i olivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.