En variant på Pastaalforno med kyckling och Pecorino. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet men se till att den inte är riktigt klar eftersom den ska in i ugnen
Blanda i pastan med spenaten och ge ett uppkok. Salta och peppra. 2 förpackningar fylld färsk pasta med till exempel med svamp. 1salt, nymalen svartpeppar. 1grön sallad. 1Koka pastan enligt anvisning på förpackningen, låt spenaten koka med den sista minuten. Låt pastan och spenaten rinna av i ett durkslag, men spara 1 dl av pastavattnet till såsen. Vispa i mjölken, grädden och pastavattnet i omgångar och sjud ca 5 minuter. 1Häll pastan i en smord gratängform. Gratinera i mitten av ugnen ca 15 minuter, eller tills pastan får fin färg och allt är genomvarmt. 1Garnera med riven parmesan, servera med grönsallad och citronklyftor
Impastare il tutto fino ad ottenere un composto il più omogeneo possibile. Creare delle palle e adagiarle su una teglia precedentemente foderata con carta forno
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.