Chokladtårta medLimeCurdoch grädde. När tjejerna kom skålade vi med Hatt et Söner Champagne, Grande Cuvée Extra Brut, en torr men mycket god och frisk Champagne som smakade utmärkt till förrätten som var en klassisk Toast Skagen
Jag bestämde mig för ett favoritrecept på vaniljcupcakes som bas, men eftersom jag är stort fan av syra och eftersom jag nu fullständigt fastnat i mina lime-tankegångar, så bestämde jag mig för att göra en limecurd att fylla dessa små godingar med
Ha olivolja i en stekpanna och bryn trianglarna på medelhög värme. Toppa med lite chilipulver. Pressa över limeoch häll i den hackade vitlöken och tomaterna
Blanda samman potatismjölet med vetemjöl, kakao och bakpulver. Lägg kakan med skarven nedåt. Blanda samman mjöl och vatten i en liten kastrull till limekrämen
Blanda samman potatismjölet med vetemjöl, kakao och bakpulver. Lägg kakan med skarven nedåt. Blanda samman mjöl och vatten i en liten kastrull till limekrämen
Blanda väl och smaka av med salt och peppar. Riv i vitlök och häll i fisksås. Toppa med korianderblad och servera eventuellt i små hjärtsalladsblad eller på rostad bröd
Men med en bit folie, en gaslåga och en grill kommer man väldigt långt. Lägg ut en portionsbit öring med skinsidan ner, krydda med havssalt & citronpeppar
Blanda samman den kondenserade mjölken medlimeskaloch saft. Detta är alltså efterrätten i egen hög person som vi talar om, möt den frusna Key lime pajen med marängtopping
Den kändes väldigt orientalisk och hade ordentligt med smak. Servera gärna med kokt blomkål. Den här rätten uppfann jag idag och den var en riktig fullträff
Tina och skala räkorna. Blanda dessa med rivet skal och juice av 1/2-1 lime, riven ingefära och flingsalt. Skär eventuellt bort kanterna på 4 toast och rosta eller stek. Rivet skal och juice av 1/2-1 lime
Här kommer den utlovade Rabarber- ochhallonsyltenmed chiafrön. Chiafrön bildar vid kontakt med vätskor en gelé, vilket gör att de tillsammans med lite vätska kan användas som ersättning för ägg i kakor och bakverk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.