Glutenfri chokladrulltårta med fyllning av vit chokladkräm och polkagriskross
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 stora ekoägg
  • 1½ dl ljust rårörssocker
  • 1 dl tapiocamjöl - potatismjöl går också bra om du inte har tapiocamjöl hemma
  • 2 msk rå kakao
  • 1 tsk bakpulver
  • 2 krm vaniljpulver - alternativt 1 tsk vaniljsocker
  • 1½ dl smulade naturella kokoschips
  • 275 g cypriotisk yoghurt - turkisk eller grekisk går också bra
  • 100 g vit choklad av bra kvalitet - färdiga "knappar" eller annan hackad
  • 2 gelatinblad 60 g krossade polkagrisar, inte alltför grovt krossade

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.