Den här fräscha, färgglada salladen blev min lyxiga matlådemat för veckans jobb. Sötpotatis och halloumi gifter sig verkligen bra tillsammans, med det söta och det salta
Mix yoghurt (or creme fraiche), dijon mustard and chopped dill. potato & red cabbage salad. The key to perfectly cooked potatoes is to put them in a pot filled with cold water and then bring the water to a boil, after that reduce the heat to cook the potatoes at a simmer
750g Vivaldi potatoes (choose evenly sized ones) 25g butter, plus extra for greasing 1 large or 2 medium shallots, finely sliced 1-2 garlic cloves, crushed 110g shredded ham hock 300ml double cream 200ml whole milk 1 tbsp wholegrain mustard (if you love it, add a bit more) 2 tsp thyme leaves
Äntligen fredag och oj vad jag längtar efter lugn och ro, familj och kärlek och en massa god mat. Pappa fyller jämnt i år, jag kan knappt förstå att han fyller 70 år
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.