Medelhavsdoftande ragu med gremolata och lamm
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg
  • lamm (stek eller kotlett eller entrecôte)
  • 2 kvist(ar)
  • rosmarin
  • olivolja
  • salt
  • 1 knippa(or)
  • bladpersilja (ca 50 gram)
  • 1 st
  • citron (skalet)
  • 1/2-1 klyfta(or)
  • vitlök
  • 2-3 msk
  • kallpressad olivolja
  • salt
  • 1 st
  • aubergine
  • 1 st
  • gul lök
  • 1-2 st
  • vitlöksklyftor
  • 2 st
  • stjälkar blekselleri
  • cm röd chili
  • kokt potatis
  • 1 dl
  • svarta oliver
  • tomat (helst olika sorter)
  • 3 st
  • lagerblad
  • 1 dl
  • torrt vitt vin
  • olivolja
  • 2-3 kvist(ar)
  • fänkålsdill
  • salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.