I fredags kväll testade vi något nytt till fredagsmyset, Meatzapizza. Meatzapizza. ChampinjonerBaconBladspenatRödlökOreganoLite riven ost eller några ägg (se kommentar längst ner i inlägget)Så här gör duFörbered och koka din egen tomat sås, använd ekologiska finkrossade tomater som grund och blanda i dina egna favoritkryddorSätt ugnen på 200 graderKrydda och blanda nötfärsen till pizzabottenTryck ut nötfärsen på ett bakplåtspapper på en plåt, färsen kommer dra i hop sig i ugnen så räkna med att den minskar ca 20%Lägg på fyllningenAvsluta med att krydda med lite exta oregano och strö över lite riven ostGrädda i ugnen i 20 minuterHäll av vätskan som bildats under gräddningen och flytta över till ett uppläggningsfatÄt och Njut av god Meatzapizza
Den där meatzapizzan har jag sett på flera håll, senast hos Fanny som gjorde en variant med kyckling och jag blev genast sugen på att göra en variant jag med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.