I fredags kväll testade vi något nytt till fredagsmyset, Meatzapizza. Meatzapizza. ChampinjonerBaconBladspenatRödlökOreganoLite riven ost eller några ägg (se kommentar längst ner i inlägget)Så här gör duFörbered och koka din egen tomat sås, använd ekologiska finkrossade tomater som grund och blanda i dina egna favoritkryddorSätt ugnen på 200 graderKrydda och blanda nötfärsen till pizzabottenTryck ut nötfärsen på ett bakplåtspapper på en plåt, färsen kommer dra i hop sig i ugnen så räkna med att den minskar ca 20%Lägg på fyllningenAvsluta med att krydda med lite exta oregano och strö över lite riven ostGrädda i ugnen i 20 minuterHäll av vätskan som bildats under gräddningen och flytta över till ett uppläggningsfatÄt och Njut av god Meatzapizza
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.