Ingredienser Portioner. 4 4 port risonipasta 1 liten rödlök 2 huvuden gemsallad (à 80 g) 200 g soltorkad tomat i olja 1/2 dl rostade solroskärnor 200 g halloumiost 1 tsk olja 1 liten vitlöksklyfta Dressing 2 msk olja från de soltorkade tomaterna 2 tsk rödvinsvinäger 2 tsk dijonsenap salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kortpasta 3
Denna matiga sallad, innehållande bland annat matvete, stora vita bönor, soltorkade tomater, oliver och fetaost, svängde jag ihop häromdagen (vart jag har fått tag i idén till receptet kommer jag tyvärr inte ihåg)
Koka matvetet enligt anvisning på förpackningen. Låt svalna. Gör dressingen genom att hälla alla dess ingredienser förutom gräslök i en smal cylinderformad bunke
Den här gången blev det en matvetesallad med de sista egenodlade tomaterna ochlite annat gott. Kan jag nog betona hur mycket jag älskar sallader med olika sorters gryn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.