Jag hade också kvar lite avensvampstuvning som fick åka med i gratängen (jag slänger aldrig mat, det går alltid att hitta på nån ny kombination), menden står inte med i receptet
Vinterlöken är så hård ibland, så det blir godare att bryna denförst. Svenskvitkål är bra och billig så här års, fläsk och sill är även de riktig budgetmat
Jag har inte hunnit blogga i den takt jag önskar och som jag strävar efter. Men eftersom jag lagade till en sådan godmaträtt till middag i söndags känns det dumt att undanhålla er detta tips/recept
Pilgrimsmusslor med blomkålspuré (och ja, barnen fick faktiskt makaroner och korv som fredagsmys… menförsöksjälv att övertalaen treåring att äta musslor…) Egentligen är den här rättenväl lite mer som enförrätt, menvi resonerade att fredagsmiddagen kunde få bli rätt liten i och med att vi ändå tänkte möla godis på kvällen… vuxet, va
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.