Blanda olja, honung, citronskaloch saft, rosmarin, skivad chilipeppar, oliver, finhackad vitlök, kapris, salt och vitpeppar och häll över köttet ett par timmar före servering
Blanda olja, honung, citronskaloch saft, rosmarin, skivad chilipeppar, oliver, finhackad vitlök, kapris, salt och vitpeppar och häll över köttet ett par timmar före servering
v=wpcom-no-pv". Varmrätten var av buffétyp och dels så fanns det korv och hamburgare från Waitrose, men också hemmamarinerade kycklingben, i en variant på denna marinad, och marinerad fläskfilémedaljonger med citron, timjan, rosmarinoch lite honung
- en kartong jordgubbar. Jag tänkte bjuda er på en supersnabb "fusk" mousse med smak av citron serverad med mojito marinerade jordgubbar och krossade drömmar
Citronochrosmarin till fisk var helt enkelt jättegott. ½ citron, skal och saft. salt och peppar. Blanda ner hackad rosmarin samt skal och saft av citronen
Smaksätt med salt och svartpeppar. Skär mozzarellan i skivor och lägg på ett fat. Du behöver4 portioner400 g zeta mozzarella1/2 röd chilifrukt, finhackad1/2 citron, rivet skal1/2 dl basilika, finhackad3 msk balsamvinäger vit3 msk olivoljaSaltSvartpepparBalsamicoGör såhärBlanda samman alla ingredienser försiktigt med sked eller gaffel. 2015-01-21 @ 12
-) Lammbog är fantastiskt gott att tillaga, kolla tex in det HÄR receptet. Riv skalet från en citron, hacka vitlökarna tillsammans med den färska rosmarinen
Smakrik och god lammstek, sås och klyftpotatis - ljuvligt gott. Under påskhelgen lagade jag en fin lammstek som marinerades ett dygn före tillagning i ugn
på citronsaftoch olja, blanda väl och smaka sedan av med peppar och. Lägg i en bunke och strö över. Har du färsk mynta hemma är den perfekt att strimla och ha i
Ibland smakar jag av med lite citron- eller limejuice. Utöver peppar och salt lät jag de olika styckdelarna vila med rosmarin, citron, vitlök och olivolja
Vad du behöverPasta med bacon, citronochrosmarin300 g Pasta (gärna penne eller rigatoni)1 paket Bacon (140 g)1 st vitlöksklyfta3 dl Grädde1. 5 dl vitt vin1 tsk kalvfond1 st citron (finrivet skal)1. 5 msk Citronsaft (eller efter smak)2 tsk torkad rosmarinsvartpeppar1
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.