Vad du behöverPasta med bacon, citron och rosmarin300 g Pasta (gärna penne eller rigatoni)1 paket Bacon (140 g)1 st vitlöksklyfta3 dl Grädde1.5 dl vitt vin1 tsk kalvfond1 st citron (finrivet skal)1.5 msk Citronsaft (eller efter smak)2 tsk torkad rosmarinsvartpeppar1.5 kruka persilja
Blanda med grytan och toppa med parmesan. Häll i vatten, grädde och strimlade tomater. 1500 g färsk fettuccine eller bandpasta. 1hyvlad parmesanost1 Koka upp saltat pastavatten. 3 Lyft ur köttet och lägg i lök och vitlök. Lägg tillbaka köttet, salta och peppra, låt småputtra i cirka 5 minuter. 4 Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen
Häll i pasta, svamp, bacon, kokspad och grädde. Ta därför en ordinär pastamed svamp och bacon. Fräs några salviablad i grytan, häll på en skvätt grädde och toppa med god ost
4 4 port pasta (gärna fettucine) 1/2 rödlök 2 morötter 1/2 msk olivolja 1/2 g saffran 1 vitlöksklyfta 2 förp räkor i lake (à 360 g) 1 1/2 dl vispgrädde 1 dl lag från räkorna 500 g passerade tomater salt och peppar Lägg till i inköpslistan
Vad du behöver3 st kycklingfiléer300 g färska champinjoner1 st Broccoli4 dl Grädde1 dl Mjölk1 msk potatismjöl1 st äggula nypa torkade chiliflingor1 krm svartpeppar2 krm Salt
Blanda sedan i såsen i pastanoch rör om. Lägg tillbaka i kastrullen och blanda i olja och rör om. En snabb rätt med sting när man inte riktigt har tiden för långkok
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen medpasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.