Vispa ihop smör, vaniljsocker och strösocker, tillsätt den smälta chokladen och sen ett ägg i taget och vispa så det går ihop till en slät massa, sikta i vetemjölet
Låt det svalna något, rör sedan ner socker, saltoch vaniljsocker. (Vill man ha kolasås så hoppar man bara över den mörka chokladen) Förutom begreppsförvirringen så är satsen chokladsås på tok för stor, halvera den och det räcker ändå gott och väl till alla browniesarna
Det går att använda vilka nötter man vill, jag var sugen på att få till en snickers liknande smak och vill ni också det så använder man till största delen saltade jordnötter
Kladdkaksbrowniesmed nutella och mjölkchoklad. Jag, och jag vet att många av er också gör det, älskar kladdkaka och denna lilla godsak är en blandning av både kladdkaka ochbrownie – massor av smak och såååå kladdigt
Brownie kaka med chokladglasyr och kiwi på toppen, en helt underbar kaka som var saftig och krämig. När Brownien fått grädda färdigt ska den tas ut och kanterna ska bort
Häll i smör-och chokladblandningen i skålen med övriga ingredienser i. Vispa i de övriga ingredienserna det vill säga vaniljsocker, saltoch grädde i ett par minuter
Det säger något om örtens rogivande egenskaper - en varm, lite söt krydda för stressade nerver. Ner med det i en burk och ställ det mörkt så det behåller sin fina gröna färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.