Koka rödbetornamed skalet på. Strimla köttet och stek det hastigt i en stekpanna med smör. Tryck av skalet under rinnande vatten och skär rödbetorna i klyftor
Nu har jag kombinerat linssalladen (länk här) med dessa rödbetor. Häll av vattnet och blanda de varma linsernamed rödlöken och dressingen och låt svalna
Koka rödbetorna. Mixa allt utom purjolöken, vilken du fiiinhackar och blandar ner sist. Värm upp några dl olja så det är ordentligt hett – och fritera tills dom blir bruna
Lägg till sist på de varma rödbetornaoch fetaosten och toppa med frön, olivolja och balsamico. Dra av skalet med händerna, skär i klyftor och lägg i en ugnsform
Idag blev det en fräsch sallad med varmrökt lax, räkor och sötpotatis till middag. Till salladen hade jag en lime och ingefärsdressing som du hittar receptet på här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.