Häll av vattnet och blanda de varmalinsernamed rödlöken och dressingen och låt svalna. Jag har också varierat mig genom att inte ta dijonsenap utan välja en olja med ingefärs- och citronsmak (från A L'Oliviers), det blev en helt annan sallad - nästan ännu godare
Medan rotfrukterna rostas i ugnen, koka linserna enligt förpackningen. Visste ni förresten att det mest näringsrika sättet att tillaga rödbetoroch morötter på är att ugnsrosta dem hela, med skalet på
Mixa allt utom purjolöken, vilken du fiiinhackar och blandar ner sist. Koka rödbetorna. Värm upp några dl olja så det är ordentligt hett – och fritera tills dom blir bruna
Blanda ruccolasalladen och den varma salladen i en skål, eller på ett fat och servera direkt. Idag blev det en varm kycklingsallad med halloumi ochrödbetor i
Den VARMA smörgåstårtan. Jag vet att det är en forna tradition med pannkakorna och punschen men ändå har jag lite svårt för det så idag bjuder jag på detta recept istället
det som är kvar av baconröranskivade tomaterriven ostStek baconet och i med skivad purjo och svamp. Mosa ihop de kokta äggen med resten av ingredienserna i äggröran
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.