Igår var vi på Mathias Dahlgren och käkade avsmakningsmeny. Det mesta föll oss otroligt bra i smaken och Mathias var själv där och övervakade så att all mat serverades med perfektion
t Eriks har börjat göra en serie öl där Mathias Dahlgren och Jessica Heidrich samarbetar och tar fram öl med svensk kryddning och som ska fungera till svensk mat
Vi har besök från Stockholm av Nitima och Mathias. Nitima och Mathias ska härifrån vidare ut på en bilsemester i Europa, men på vägen hem planerar de att stanna till här igen
Mathias Zakrisson, en “kollega” i den evigt växande bloggsfären hade gjort ett inlägg i sin blogg han har på Mat&Vänner (), där jag nu för övrigt också kommer plita ned några rader till och från
Kantarellerna hade borstats fria från onödigt bös som inte passade i såsen och sedan hamnat i en panna innehållande lite smör på en lägre och behaglig medeltemperatur
Idag har min kollega Mathias fått önska recept so, this one´s for you. Här kommer ytterligare en variant för alla choklad/lakritsälskare varav jag och Mathias är två
Nästa förslag skulle jag inte vågat ha med om det inte kom från krögaren Mathias Dahlgren. Lördagar och söndagar ska man ligga kvar i sängen så länge som möjligt, i alla fall om jag får bestämma
I botten hamnar allt "bös" som man inte lyckades sila bort - försök att inte få med det i portionsförpackningarna, det blir lite grynigt och inte så gott att dricka
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Vi fick denna fina burk med lakritspulver av Mathias föräldrar som varit på lakritsfestivalen förra helgen, och igår provade vi det för första gången i en
Inspirerad av Mathias örtpotatisbakelse så landade jag en enklare potatisrulle med sill. Kanongott. Potatisrullepotatis, mjöligcreme fraichedillsalt & pepparKoka potatisen och pressa den fint
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.