This post "WORKSHOP Syra - Torka - Konservera" was originally uploaded by Tyra Hallsénius Lindhe in the blog KÖKSTRÄDGÅRDEN -The Kitchen Garden - Le Jardin Potager - Der Küchengarten - La Huerta - Oгород #fermentation #mjölksyradegrönsaker #torkadeörter
Tanken var att jag skulle lägga upp ett inlägg efter att jag kom hem från bikini fitness workshopen igår, men kroppen förmådde inte att resa sig upp ur soffan innan det var dags att åka på söndagsmiddag
Last Saturday I had the honor to meet eight lovely foodies/photographers when I hosted a workshop on the theme Vibrant winter food and food photography during winter
Husmor på work-shop med Klas LindbergHusmor och de övriga Årets Kock-bloggarna 2012 var på en uppskattad work-shop med Klas Lindberg efter hemkomsten från vinnarresan till Japan
Själv var jag i Linköping igår och var med på en fitnessworkshop, arrangerad av bla Helene Ahlson och Petra Kardell, och Add Ice cream vad en av sponsorerna
De som höll i workshopen heter Anna och Göran Rosén och Anna vann förra veckan SM i Strongwoman. Jag kan verkligen rekommendera er att åka dit, antingen för att träna själv, eller att dra ihop ett gäng och gör en workshop
Anders Öhman höll dessutom en superrolig och intressant workshop om smaker, aromer och konsistenser som alla bidrar till olika mat- och dryckupplevelser
Det hände igen nu på workshopen i lördags. Jag fick mycket beröm för dem på workshopen och de frågade om jag inte kunde lägga upp receptet på bloggen, men det är svårt när man inte skrivit ner det
)Tårtan, en väldans smarrig sådan, på ett makalöst dåligt presenterat matfoto. Vi bjuder på ett litet reportage från årets midsommarfirande, hemma hos familjen Persson i sällskap av familjen Lindström
Det är svårt att hinna med allt (heltidsjobb på gymmet, mina online-kunder, Team proteinbutiken, skriva recept åt Isodienten, planera workshop, skriva på en ebook, baka, träna, fixa matlådor, gå ut med hundarna, umgås med min kära sambo)
Den här veckan spenderar jag på GastroNord, Sveriges största restaurang och storköksmässa där jag bland annat har bidragit med att sätta upp halva menyn på den nya stora Street Food restaurang som finns inne på mässområdet, och föreläser och håller workshops på olika teman hela veckan igenom
Matfoto. På Balkan äts kåldolmar både till högtider och vardagsmiddag. Rätten är sund men räknas ändå som comfort food tack vare sina lena, varma smaker och surkålens pasta-liknande konsistens som formligen smälter i munnen
Matfoto på brun och gul mat blir sällan kul men det här blev så förbannat gott. Crock-Pottad kotlettrad med vilda fantasier (se här hur det gick till), såsen med en rejäl skvätt björnbärsbalsamico och grädde, den mjukade löken från såstillverkningen (skulle slängas med löken smakade ljuvligt av balsamicon) och smörkokt rödbeta
Jag var på en workshop hos Holistic förra veckan där vi fick med oss en goodiebag hem efteråt, så tänkte börja använda några av dom produkterna nu för en lite extra vitamin- och mineralboost
Jag hade en liten workshop hemma nu ikväll med två vänner för att ta fram lite recept till ett projekt vi jobbar med och vi testade bland annat att göra lite grejer med jordnötsmjölet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.