Receptet hittade jag hos Ann-Louise på Lilla Matderivén, och tog kanske dubbelt så mycket gurkmeja eftersom jag inbillar mig att det kan hjälpa på min tennisarm som har kommit tillbaka
Lägg ca en halv matsked av demosade kexen i botten och tryck till med tex ett kryddburkslock eller annat som passar, detta för att pressa ut kexmassan ordentligt
Att göra degen är väl inga problem men att sedan kavla, försöka flytta de tunna kakorna till plåtarna, grädda utan att bränna kakorna det minsta – nja, det är inte min grej
Ett helt kompani är förstås bara ett talesätt men mycket mat blev det idag. Chilin var tänkt till fyra personer och det blir ju bra tänkte jag, då har vi till några luncher också
Det är små digestivekex som jag på ovansidan brett på dulche de leche och sedan doppat undersidan i choklad och sedan hackat salta jordnötter och strött över
Jag tycker om det här och det kostar bara självkostnadspris, vilket blir mycket billigare än vad det skulle bli om man köpte mat på pizzerior mm, eller anlitade annan catering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.