Med middagar och vänner kommer även olika sorters matvanor och dieter. Det finns ett gäng olika dieter och matvanor för att inte tala om alla olika sorters benämningar
Jag äter mest vegetarisk mat och ibland vegan och raw food så jag får ofta frågor om hur jag får i mig tillräckligt med protein så tänkte dela med mig en bild som jag hittade på pinterest
Artikeln var förvisso intressant och vad som fick mig att gå i taket den dagen var inte den stora feta rubriken Helena är vegetarian utan snarare påståendet längre ner i faktarutan, som klargör att Helenas favoritmat är fisk och skaldjur
Mixa pecannötterna i en matberedare till finhackad konsistens. Tillsätt resten av ingredienserna till botten och kör ihop i matberedaren till en smulig konsistens som går att klumpa ihop med fingrarna
25 g jäst – jag utesluter själv jäst men du kan välja att jäsa degen om du vill. 20 g (2 msk – strukna mått) fiberhusk eller finax psyllium (finmalet pulver). 25 g jäst – jag utesluter själv jäst men du kan välja att jäsa degen om du vill. 20 g (2 msk – strukna mått) fiberhusk eller finax psyllium (finmalet pulver)
Att konstatera är alltså att jag generellt inte är särskilt mycket av en #hälsovegan när det kommer till maten jag instagrammar men i hemlighet är jag lite smånyttig och gillar att i alla fall veta att jag kan hälsofiera "vanliga" recept om jag känner för det (det gör jag oftast inte)
Jag kan lova att den här grytan värmer, men var och en får moderera kryddmängden efter egen smak tycker jag, själv älskar jag mat med sting och hetta särskilt kulna dagar
Så enkelt att bara lägga i alla ingredienser i en matberedare och mixa till en slät smet. Mixa alla ingredienser i en matberedare och tryck ut degen i en löstagbar form
Ibland blir det kikärtor i stället för bönor, ibland tar jag olika slags buljongpulver i stället för buljongtärningar, någon gång har jag pytsat i en burk skalade tomater
Mat grädde. Så, postningarna här är lite färre – tentaplugget och skolarbetena lite flera. Så – jag tänker att jag kanske kan köpa mig lite förlåtelse och skicka ut supermycket tack – genom det här supergoda receptet på väldigt kladdig och god – nästan kolig – kladdkaka
Det vill säga, trots att rätten är varm och smakrik samt innehåller inflammationsdämpande kryddor, så är den inte hettande utan lugnande, harmoniserande och svalkande för kroppen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.