Här kommer receptet. 25g jäst5dl ljummet vattenca. 15dl mörkt lantbrödsmjöl1/2 dl sirap50g. margarin (smält och avsvalnat)2 tsk saltSmula jästen, och bland ut i det ljumna vattnet
Tjena. Bloggen har inte varit mitt fokus på länge nu. Haft en del annat att pyssla med. Denna kakan fick i alla fall följa med mig till Marstrand förra helgen
MarstrandsHavshotell som fick sig ett besök av oss. Enchiladas är supergott, jag gjorde dessa med köttfärs men även Cottage Enchiladas under samma middag
Igår var vi på Brattön tillsammans med våra goda vänner familjen Åkeflo. Vi träffades under Fotöbron i våra båtar och en trekvart senare var vi på denna fantastiskt fina ön som ligger innanpå Marstrand
När vi var i Marstrand i påskas och åt brunch så tog jag lite äggost till dessert. Jag har ätit det någon gång innan, men denna gång var den riktigt god
Jag har sagt det förut och jag säger det igen, jag är ingen baktjej. Jag tycker det är rätt så skoj att baka och framförallt gott, för gott blir det nästan alltid men mina bakverk blir aldrig snygga
Just nu forsar regnet ner från himlen och visst kan det vara mysigt men jag vill verkligen ha värme. Jag är inte den som klagar när värmen väl kommer så jag fåååår säga att jag vill ha varmare och bättre väder
Måndag 20 april 2015. Säg den vecka som kunde börjat bättre. Sol och klarblå himmel och plusgrader uppåt 17, visserligen lite kyliga vindar om man stod på fel ställe men helt klart en dag när man velat vara ute så mycket som möjligt
Eller Strandflickornas Havshotell i Lysekil, helt ljuvligt. I dag är det äntligen fredag, så efterlängtad och så ljuvlig som bara en dag i maj kan vara
Tisdag 17 maj 2016. Färgglatt och vegetariskt, enkelt och gott. Ja, idag blir det en ny favoriträtt som vi bjuder er på och som vi redan hunnit äta ett par gånger på väldigt kort tid
Tjingeling. I helgen har vi haft lite släktfest med moster, morbror och kusiner med familjer. Min lott blev att fixa tilltugg och en aktivitet för stora och små
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.