Här kommer receptet. 25g jäst5dl ljummet vattenca. 15dl mörkt lantbrödsmjöl1/2 dl sirap50g. margarin (smält och avsvalnat)2 tsk saltSmula jästen, och bland ut i det ljumna vattnet
Marstrands Havshotell som fick sig ett besök av oss. Enchiladas är supergott, jag gjorde dessa med köttfärs men även Cottage Enchiladas under samma middag
I morgon efter jobbet drar vi till Marstrand, tjohoo älskar den lilla ön. Torsdag men det känns som fredag antagligen för att Anna dimpte ner här på eftermiddagen
Ett stormpiskat Marstrand ber sitt Pater Noster. Snart kommer hösten på riktigt. Du vet den där tiden när det är läge att krypa in i värmen, laga en gryta och äta tillsammans med vänner
När vi var i Marstrand i påskas och åt brunch så tog jag lite äggost till dessert. Jag har ätit det någon gång innan, men denna gång var den riktigt god
Som ni ser på bilden så var solen någonstans borta vid Marstrand men tyvärr inte hos oss. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, jag är ingen baktjej
Jag följde ett recept i min nya bakbok "Bergs konditori på Marstrand". . Jag älskar vaniljbullar. Och när jag säger vaniljbullar menar jag såna släta bullar med vaniljkräm i mitten
Imorgon blir det jobb på Marstrand med möte och lite trevligheter. Tjingeling. I helgen har vi haft lite släktfest med moster, morbror och kusiner med familjer
Igår hade vi en heldag på Marstrand. Sedan uppenbarar sig Marstrand med fästningen som vacker siluett. Just nu pågår det seglingstävlingar på Marstrand, Sweden matchcup så det tittade vi såklart på en liten stund
Från våran ö ser man ändå till Marstrand. Oj, det blev en lång titel. -) Igår var en riktigt härlig dag. Vi började med att åka ut på havet till våran favoritö och fick bästa platsen på platta klippor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.