Mört kött som oxfilé eller ryggbiff kan du bara vända imarinaden och sedan grilla eller steka direkt men marinera gärna en stund medan du förbereder tillbehör och tänder grillen
Rör ner biffen och smaka av med salt. Kinamat tycker jag alltid är gott gör det allt för sällan hemma imitt kök men i lördags slog vi på stort och gjorde denna kinesiska rätt som är försvenskad så vi ska kunna äta utan att det blir allt för stark men det var hett ändå
Tortillas med ost och marineradbifflövbiffsweetchilisojavitlöktortillabrödostguacamolemajsgurkatomatrödlöksalsaSantaMariaspizzatoppingananasvindruvorolikadipsåserStrimlalövbiffenimindrebitar
Idag bjuder jag på ett smarrigt och enkelt recept som passar riktigt bra som fredagsmiddag. Låt gärna kycklingenliggaimarinaden några timmarinnantillagning för extra smak, men har man intetid så går det bra att tillaga den direkt också
Stek upp strimladkycklingilite olja, salta och peppra. Lägg i grönsakerna och stek upp. Blanda i grädden som du blandat i sweet chili + kryddor och sedan i med nötterna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.