Mannerströms oxfilé med pepparsås
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 2 msk hel vitpeppar
  • 1 schalottenlök, finhackad
  • 0,5 msk grönpeppar
  • 0,5 msk estragon, finhackad
  • olja
  • 3 dl reducerad och hemgjord kalvfond, (eller utspädd från koncentrerad)
  • 1 dl rödvin
  • 2 msk konjak
  • 2 dl grädde
  • 1000 g oxfilé (i 4 bitar)
  • peppar, att rulla köttet i
  • Pepparsås2 msk hel vitpeppar 1 schalottenlök, finhackad 0,5 msk grönpeppar 0,5 msk estragon, finhackad olja 3 dl reducerad och hemgjord kalvfond, (eller utspädd från koncentrerad) 1 dl rödvin 2 msk konjak 2 dl grädde
  • Oxfilé1000 g oxfilé (i 4 bitar) peppar, att rulla köttet i

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.