1,5 msk peppar *rosépeppar, grönpeppar, svartpeppar – välj eller blanda. Tagga @56kilo. se på instagram och hashtagga det #56kilo Ingredienser. 1,5 msk peppar *rosépeppar, grönpeppar, svartpeppar – välj eller blanda. Tagga @56kilo. se på instagram och hashtagga det #56kilo
Rör ut vetemjölet med lite vatten eller steksky. Blanda alla ingredienserna och låt koka upp. När såsen är i den konsistens du önskar, smaka av och tillsätt eventuellt av med mer gelé, soja eller vinäger
Rulla kanterna på oxfilébitarna i peppar och stek köttet. peppar, att rulla köttet i. Rosta vitpeppar i ugnen på 150 grader i 10 min eller i en varm, torr panna, stöt den sedan grovt i mortel. 0,5 msk grönpeppar. 0,5 msk estragon, finhackad. Pepparsås2 msk hel vitpeppar 1 schalottenlök, finhackad 0,5 msk grönpeppar 0,5 msk estragon, finhackad olja 3 dl reducerad och hemgjord kalvfond, (eller utspädd från koncentrerad) 1 dl rödvin 2 msk konjak 2 dl grädde. Oxfilé1000 g oxfilé (i 4 bitar) peppar, att rulla köttet i