Skiva den sedan och garnera med timjankvistar. Även potatissallad, grönsallad, tzatziki, sås och olika sorters bröd men detta hann jag inte få med på bild
Blanda ihop riven kokosmed honung och lite kokosmjölk. Så skönt med sånna helger ibland. Jag gjorde även dessa, riktigt goda kokos och chokladbars, gjorda på enbart bra ingredienser, vilket känns bra
vanlig grönsallad samt pastasallad med soltorkade tomater, cocktailtomater, fetaost och oliver. Lite småplock med bland annat kidneybönor, stora vita bönor, kikärtor, rödlök, kapris, persilja, cocktailtomater, och marinerade kronärtskockor
Bakade lite härligt krispiga småkakor med smak av apelsin och kokos. Som sötningsmedel, strö finns tex Hermesetas som funkar fint att baka med och vill man hellre använda naturligt sötningsmedel, vilket jag hellre väljer om jag måste använda sötningsmedel, så finns det Stevia och Agavesirap
Utifrån det började jag sedan fundera på vad man kan äta till och resultatet blev denna väldigt goda spanska (typ) buffé, mojo rojo, kyckligbiffar, ugnsrostade tomater med oliver, bröd och saltrostade potatisar
Pappa gav mej en bit älgstek och så spann jag vidare på det temat med sikrom, kallrökt lax, pepparrot, rotfrukter, västerbottensost, rödbetor, havtorn, hallon och choklad och en Nordisk buffé var född
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.