jag lagar även som i de flesta andra recept här på min blogg mina mandelpraliner på ekologiska råvaror men givetvis kan du använda konventionella (oekologiska) råvaror med samma resultat
Då är det lagom kallt när det skall bakas med. Lägg smörplattan på degen, längsmed långsidan. Jag valde därefter att baka ut min deg till enkla samt dubbla åttor, därmed kavlade jag ut min deg till en fyrkant, och skar den likt följande
Smält chokladen med Milda flytande långsamt så inte chokladen skär sig. Blanda till sist i mjölet och de krossade hasselnötterna, rör till en klumpfri smet
Väskan är fullpackad med böcker och rekvisita – imorgon drar jag till Köpenhamn. För i sammarbete med Alpro kommer jag hålla i en matfotoworkshop på The Hive bloggkonferens under helgen
Bollar, bars och tryfflar i all ära, men listan känns liksom inte komplett utan praliner. Igår beslöt jag mig därför för att göra praliner och jag ångrar det inte, resultatet blev otroligt goda praliner, så det ska jag göra fler gånger och kanske dyker det även upp i någons julklapp
Perfekt att baka med. Småkakor är något som jag har lite extra kärlek för att baka, så inte konstigt att jag valde att göra just spröda kakor fyllda med nötcrémen
Enkel sommarsallad med rostade hasselnötter, fetaost och avokado med limemarinerad laxfilé. Hasselnöt, avokado och fetaostsalladmed limemarinerad laxfilé Enkel sommarsallad med rostade hasselnötter, fetaost och avokado med limemarinerad laxfilé
Förra året regnade det nästan varje dag i september så det känns bra att det hittills har varit en solig månad, vilket stämmer väl överens med vad Bondepraktikan säger, precis som det gjorde förra året
Tillsammans med Rebeccca som har bloggen Alla kan baka har vi ordnat en utmaning mellan oss där vi har valt tre ingredienser som enligt rubriken alltså blev hasselnötter, polkagris och maräng av något slag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.