Gnid in fiskfiléerna med salt och låt dem ligga en liten stund. 5 - 6 hg fiskfilé. Ugn 225 - 250 grader. Smält 2 msk av smöret, blanda i äggulan och smaksätt med lite vitpeppar
Passade på att köpa fiskfilé över disk igår när de sålde koljafilé billigt. Visste inte riktigt hur jag skulle tillaga fiskfilén när jag kom hem så jag tog och bläddrade lite i den klassiska Rutiga kokboken och bestämde mig för att laga stekt fiskfilé i ugn
Dela fiskfilén och lägg den i en eller två smorda ugnssäkra formar. Salta och peppra. Täck formen med ett smörat smörpapper och tillaga i ugnen i ca 10 minuter, tills fisken är vit
Dela och gröp ur kärnhuset på päronen. Lägg dem på ett smort ugnsfast fat med snittytan upp. Riv mandelmassan grovt, smaksätt med Armangnac och rör samman med smör
300 g vit fiskfilé. Blanda ströbröd, salt och peppar och vänd fisken i blandningen. Stek fisken i en stekpanna med smör, ca 3 minuter per sida, tills fisken är klar
Fina fiskfiléer, nyttiga grönsaker och en god sås får det att vattnas i munnen. 600 g fiskfilé, torsk eller plattfisk. 600 g fiskfilé, torsk eller plattfisk
Ikväll är det äntligen finaldags i ESC – och jag hejar på Australien. Jag skulle gärna fixa någon god dessert till kvällen, något riktigt maffigt så man inte somnar under de tråkigare numren
Mandelbakade päron 4 portioner. Bakat päron med glass och ett knaprigt, segt mandeltäcke. Den här desserten är lätt att göra och tar inte många minuter att förbereda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.