Potatissallad. Skär upp fisken i mindre bitar och servera till potatissalladen. Värm makrillfiléerna på en tallrik i mikron i ca 1 minut. 2 st makrillfilé
4 ca 600 g makrillfiléer (frysta eller färska) 1/2 burk pesto (à 185 g) salt och peppar 1 citron i klyftor till servering Potatissallad 1 knippe sparris 800 g delikatess- eller färskpotatis 1 citron 1 dl vatten 1 höns- eller grönsaksbuljongtärning 2 msk olivolja 2 krm salt 1 krm peppar 80 g parmesanost (80 g motsvarar ca 1 1/2 dl riven) 1 påse ruccolablad (à ca 70 g) Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
Dela potatisen och blanda med senapen. Potatissallad ca 10 portioner ca 1,5 kg Färskpotatis 1 rödlök 1 knippe rädisor Lite färsk basilika 1 påse ruccola 2 tomater 1msk dijonsenap en skvätt vinäger En skvätt olivolja Lite parmesan eller annan smakrik ost 1
Spola med kallt vatten så att kokningen avstannar och skär varje sparris i tre bitar. Denna är min nya favorit när det gäller potatissallad, den är otroligt god och väldigt fräsch
Börja med att vispa samman alla ingredienserna till marinaden. Ställ potatissalladen kallt. Lägg dem i en skål och häll över marinaden medan potatisen ännu är varm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.