Mjöla eventuellt bakbordet med lite majsmjöl om det behövs. Glutenfria majstortillas (ca 8 st). Stek tortillabröden i en torr stekpanna på medelstark värme tills de börjar få färg, ca 1 minut per sida. Glutenfria majstortillas (ca 8 st)
Toppas med mycket smaker med sting i. Lägg på galler under en handduk medans alla blir klara. Går att frysa men som allra godast att äta direkt medans dom är ljumna
Servera den gärna tillsammans med guacamole - som är fullproppad med hälsosamma fettsyror från avokadon - och massvis med hackade grönsaker och självklart tacoskal eller tortillabröd
Nu var det tyvärr ett tag sedan vi gjorde egna majstortillas, men pressen vi köpte i somras står på en lämplig, synlig plats i köket och påminner mig varje dag om hur goda hemmagjorda majstortillas blir
Ingredienser Portioner. 4 2 dl sötmandlar 1 dl cashewnötter 1 dl solroskärnor ca 2 msk taco kryddmix 2 msk tomatpuré 2 msk rapsolja ca 2 dl vatten Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Tex Mex Kryddmixer 25 % rabatt Santa Maria 28-65 g Mer info Ladda kupong
Blanda majsmjöl och salt i en skål. Tillsätt först 2,5 dl av vattnet, lite i taget under omrörning. Knåda degen och tillsätt mer vatten matskedsvis tills degen blivit smidig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.