Låt stå någon minut och smaka av med salt och peppar. Avsluta med en klyfta stekt citron. Skiva upp kycklingen och lägg den på risotton, plocka av de friterade gröna bladen från rosmarinen och strössla över kycklingen
Men inte kantareller den här gången utan hederliga champinjoner som du kan plocka i nästan vilken butik som helst - i en krämig risottomed purjo och bacon
Italien möter Sverige i denna goda risottomed västerbottenost och skogschampinjoner. Rör runt tills riset blandat sig väl med lökarna och champinjonen och känns torrt
Häll olja i en traktörpanna och hetta upp den på medelvärme. Risotton serveras i djupa tallrikar. Koka upp vatten i en kastrull och lägg i buljongtärningarna
Risottomed sparris, sojabönor & räkor. Hacka lök och vitlök och fräs i rikligt med olivolja. Tänk på att risotton måste småputtra lugnt och regelbundet och att man måste röra runt ofta, så den inte bränner fast i botten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.